Pet Guide

Purrfect hälsa och relation för dig och ditt Husdjur!

Välkommen till Novarelis familjen!

Här på Novarelis tillhandahåller vi inte bara husdjursprodukter; vi främjar relationer. Dyk in i vår omfattande guide och låt oss säkerställa din lurviga kompis hälsa och lycka samtidigt som vi stärker ert band.

Är du hundförälder? 🐾 Klicka här för Novarelis hundguide!

🐾

Möt Sivan , min fluffiga sidekick!

Dyk ner i vår Novarelis-guiden för att upptäcka hemligheterna bakom hennes glädje och lugn. Låt oss bana väg för ditt husdjurs lyckligaste dagar!

Rätt bränsle för fluffen

Din katts lust börjar med näring. Balans säkerställer livfullhet och en glänsande päls.

Purrfect Måltidsplan : Inkorporera fiskoljor för Omega-3 och magert kött för protein. Kom ihåg: rådgör alltid med din veterinär om kostförändringar.


Kontroller är viktiga!

Årliga kontroller är inte bara för människor! De hjälper med att upptäcka potentiella hälsoproblem innan de hinner bli stora problem.
Novarelis Tips: För en dagbok över ditt husdjurs hälsa. Notera eventuella förändringar, hur små de än är, som du sen kan diskutera med din veterinär.

Mer än bara roligt!

Interaktiva leksaker och lektid är avgörande för en god mental och fysisk stimulans. 

Novarelis lek-idéer : Leksaker som liknar bytesdjur tänder deras jaktinstinkter och är väldigt stimulerande.


Pälsvård: Stråla, fluffiga vän!

Fast i en pälsstorm? Det handlar inte bara om röran på din favoritstol – föreställ dig hur ditt husdjur känner. Överdriven utsöndring är inte bara en hemfråga; det påverkar även deras komfort och välmående.

Regelbunden pälsskötsel handlar inte bara om utseende ; det handlar om hälsa. Låt dem se bra ut samtidigt som de mår bra .

 

Novarelis Grooming Tips: Använd FurGlow borsten för en sömlös pälsvård. Den är skonsamt mot deras päls och garanterar att det inte blir något pälsdrama!

Du kan köpa Furglow Pro självrengörande borste här!


Lyckligt husdjur, lyckligt hem

Katter har djupa känsloliv. Vårda deras välbefinnande med kvalitetstid, ett bekvämt utrymme för dem att vila och med uppmärksam vård. 

Novarelis bindningsaktivitet : Avsätt en husdjurstimme varje dag där du enbart fokuserar på att leka, ansa eller bara gosa med ditt husdjur.

 


Hemlagade godsaker de kommer att älska

Här är ett enkelt recept på en hälsosam goding:
Ingredienser:
  • 2 koppar fullkornsmjöl
  • 1 kopp havregryn
  • 1/3 kopp torr mjölk
  • 1/4 kopp majsmjöl
  • 1/2 kopp jordnötssmör
  • 1/2 kopp vatten
  • 1 vispat ägg
Instruktioner: Blanda ihop alla ingredienser, kavla ut och skär i roliga former. Grädda i 175°C i 30 minuter.

Slutsats:

Ditt husdjurs välmående är vår lycka. Beväpnad med dessa tips och vårt utbud av Novarelis-produkter så är du redo att ge din lurviga vän det bästa möjliga livet. Kom ihåg att ett friskt husdjur är ett lyckligt husdjur, och ett lyckligt husdjur ger en extatisk Husdjursförälder!
Behöver du fler råd eller har frågor? Kontakta våra Novarelis husdjursexperter när som helst via: Ta kontakt med våra Novarelis husdjursexperter .